Posts / maand


25Feb

Aankomst Do 24-02-11

07h25 Laatste stadium van onze reis. Ik krijg mijn modus maar niet op thuis en kramp me wanhopig vast aan de laatste uren van ons avontuur, schrik om het te moeten loslaten. Ik vrees dat ik echt zal moeten afkicken.
12h35 We landen in Brussel. We are back home!

2 Reacties in “Aankomst Do 24-02-11”

 1. Geert Van de Gucht says:

  Graag wens ik met jullie te spreken:
  ik plan brussel-capetown voor aug2012 per moto.

  Ik woon in Meise tegen Brussel, telefoon
  02/2698716 ,maar ik wil zeker bellen of mailen,
  zoals u wenst.

  beste groeten, geert

 2. Rens says:

  Welcome home!
  Het zal inderdaad afkicken worden voor jullie. Ik ga er echter ook een beetje aan moeten wennen dat dit ongelofelijk mooie verhaal nu ophoudt…misschien check ik af en toe toch nog eens de website op een mogelijk vervolg…je weet maar nooit!
  Bedankt voor het delen van dit fenomenale avontuur en ongetwijfeld tot binnenkort!
  Groetjes Rens

Laat een bericht achter

Recente Posts

Over Ons

A Journey beyond the horizon
From Antwerp to Cape Town

Met een aangepaste Landrover Defender vertrekken wij voor een periode van zes
tot acht maanden dwars door Afrika om uiteindelijk Cape Town te bereiken.