Posts / maand


20Feb

Dag 234 –Do 17-02-11

Durban   South Africa
We bespreken met ons vijven en de shipping agent de lokale kosten in Durban voor de verzending van onze container, datum van lading ( die enkel kan gegeven worden wanneer schip in haven is) en vertrek van het containerschip naar Antwerpen. Daarna checken we de mogelijkheden van onze vluchten, liefst zo goedkoop. We moeten nu afwachten tot wanneer we de container mogen laden. De Belgen verblijven buiten de stad en we maken de afspraak hen verder op de hoogte te houden.
De rest van de dag schuimen we de winkeltjes af en tegen de avond doen we een cinemake.
Alhoewel Durban een havenstad is geeft ze een moderne, nette indruk. Gelegen aan de diepblauwe Indische Oceaan met prachtige stranden en vele Art Deco gebouwen in pastelkleuren geeft ze eerder het gevoel van vakantiestad dan van havenstad. Brede wandelboulevards scheiden de stranden van de straten, wat flaneren ontzettend aangenaam maakt.

Laat een bericht achter

Recente Posts

Over Ons

A Journey beyond the horizon
From Antwerp to Cape Town

Met een aangepaste Landrover Defender vertrekken wij voor een periode van zes
tot acht maanden dwars door Afrika om uiteindelijk Cape Town te bereiken.