Posts / maand


20Feb

Dag 235 –Vr 18-02-11

Durban   South Africa
Verdere besprekingen met de locale shippingagent inzake de container maar het loopt niet van een leien dakje. De prijszetting verloopt stroef, teveel partijen zijn hierbij betrokken. Herman doet zijn uiterste best ons zo veel mogelijk te helpen. We gaan wat uitwaaien op het strand en met een goed boek zetten we ons tegenover de machtige oceaan onder een stralende zon.  In de late namiddag beginnen we aan onze blog te werken, het wordt hoogtijd want er komen reclamaties binnen.

Laat een bericht achter

Recente Posts

Over Ons

A Journey beyond the horizon
From Antwerp to Cape Town

Met een aangepaste Landrover Defender vertrekken wij voor een periode van zes
tot acht maanden dwars door Afrika om uiteindelijk Cape Town te bereiken.