Posts / maand


20Feb

Dag 237 –Zo 20-02-11

Durban   South Africa
Eindelijk kunnen we onze blog updaten. Sorry voor het lange wachten! Na afloop gaan we onze boterhammekes opeten in het stadspark van Durban, genietend van het groen rondom ons en de rust van de natuur. Jonathan voelt zichtbaar de afstand tussen hem en Adèline korten , een gevoel dat een toenemende spanning teweegbrengt.  Morgen weten we wanneer de container kan worden geladen en kunnen we eindelijk onze vluchten boeken.

2 Reacties in “Dag 237 –Zo 20-02-11”

 1. Jan & Gerda says:

  Dag Jonathan en Jan,
  Bij deze laatste 20 bladzijdes waren er toch weer heel wat spannende momenten. Het relaas van jullie benji-sprong deed ook mijn hart heel wat sneller kloppen en ik kreeg van de spanning zowaar maagpijn. Gelukkig alles goed afgelopen, dat dacht ik wel terwijl ik het las, anders hadden jullie het niet meer kunnen schrijven, maar toch! Geniet nog tenvolle van de laatste dagen van jullie onvergetelijke, prachtige avontuur in alle opzichten.
  Wij wensen jullie een veilige en goede terugreis. Lieve groetjes en tot één van de dagen.
  Ome Jan en tante Gerda

 2. Julien says:

  Jan en Jonathan,
  Het bungee-verhaal deed mijn hart ook al sneller kloppen en ik was het nog maar aan het lezen!… Knap schrijfwerk en bedankt daarvoor. Durban is ook een van die steden die vrij goed te zien (te genieten) zijn met Streetview op Google Earth. Ik heb dan ook dikwijls via deze weg jullie reis proberen te volgen. Ja, zelfs de Bloukrans Bunge Bridge is er te zien, met foto’s van de brug en het platform 4m onder de weg, juist zoals je het beschrijft. Adembenemend!
  Ter informatie; het is hier nu aan het sneeuw-regenen… Geniet nog maar eens goed van het lekkere eten, de terrasjes met het mooie weer, het mooie zicht van de Indian Ocean, de mooie sterrenhemel en vooral de lekkere wijn.
  Tot later,

  Julien

Laat een bericht achter

Recente Posts

Over Ons

A Journey beyond the horizon
From Antwerp to Cape Town

Met een aangepaste Landrover Defender vertrekken wij voor een periode van zes
tot acht maanden dwars door Afrika om uiteindelijk Cape Town te bereiken.