Posts / maand


25Feb

Dag 240 –Wo 23-02-11

Durban   South Africa – Johannesburg   South Africa – Doha Qatar
03h30 Onze wekker loopt af. De taxi staat exact een uurtje later op ons te wachten. Het is nog donker en de straten zijn leeg, Durban in rust. Om 06h25 vertrekt ons vliegtuig naar Johannesburg, géén connecting flight., aankomst  07h30. We moeten hier wachten tot 12h45 voor onze  volgende vlucht naar Doha in Qatar die daar omstreeks  22h55 lokale tijd zal landen. Qatar,Arabisch Emiraat in het Miden-oosten aan de Perzische Golf, het 29ste land waar we voet aan de grond zetten. Welcome to Qatar ! Onze eindvlucht naar Brussel vertrekt morgen om 07h25 om dan omstreeks 12h35 in Brussel te landen. Antwerpen Cape Town is een helse rit geweest, onze vliegreis naar huis  wordt blijkbaar ook een helse rit.

1 Reactie in “Dag 240 –Wo 23-02-11”

 1. kristof says:

  Jan ,

  Super !
  je hebt het gehaald ! ik heb met interesse je verhaal gevolgd op regelmatige tijdstippen !!! en heb mee mogen genieten !!! nu was het wel enkele weken geleden dus zie nu pas dat je al terug bentin België … moest je een avond organiseren voor een hele hoop met fotos dan kom ik graag langs !

  Groet ,
  Kristof

Laat een bericht achter

Recente Posts

Over Ons

A Journey beyond the horizon
From Antwerp to Cape Town

Met een aangepaste Landrover Defender vertrekken wij voor een periode van zes
tot acht maanden dwars door Afrika om uiteindelijk Cape Town te bereiken.